POSKRBIMO ZA PRAVILEN ZAČETEK VAŠE NOVE POTI V POSLOVNI SVET

Razmišljate o poslovni poti in ustanovitvi podjetja? Start-upi! Obisk pri nas je prava rešitev!

Imate dobro poslovno idejo? Ste jo pripravljeni realizirati?

Odprite podjetje in začnite svojo pot pri nas

Pomagali vam bomo pri prvih začetnih podjetniških vprašanjih, vas prijazno popeljali tudi v svet računovodstva, da vam bo ta bolj poznan, hkrati pa z njim ne boste imeli veliko dela. V kolikor ste nadobuden potencialni podjetnik in imate preverjeno idejo ali ste za njo celo zasnovali poslovni načrt je skrajni čas, da se podate na poslovno pot.

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva. Vprašanja kot so – naj bom samostojni podjetnik ali družba, katera dejavnost je prava zame, kako izdati prvi račun vam lahko pomagamo razrešiti v naši Vem točki. Pokličite nas, pišite na naš email naslov, rezervirajte termin in nas obiščite v naši poslovalnici

VSE NA ENEM MESTU. Poleg brezplačnih postopkov registracij in sprememb boste pri nas prejeli kvalitetno in široko znanje ter informacije, ki lahko pripomorejo pri začetnih poslovnih odločitvah. Naš cilj je, da vstopite v svet podjetništva nadobudno, z veseljem! In seveda – da z vami nadaljujemo uspešno poslovno pot tudi kot dober računovodja in svetovalec.

Na točki VEM opravimo postopek ustanovitve podjetja (s.p. / d.o.o.)